La multi ani ROMANIA! La multi ani ROMANI de pretutindeni!

Compania Millenium Properties sprjina Asociatia Gladiator – Szobi Cseh si programul de modelare a energiei in tenacitate, cutezanta si sarguinta, pentru a preveni actele de violenta. Programul intervine asupra trasaturilor psihologice si motrice, dar si asupra comportamentului copiilor cu probleme de integrare sociala prin exercitii atent selectionate din mai multe ramuri sportive.

Beneficiarii directi ai programului sunt: delincventii juvenili, copiii strazii, copiii si tinerii cu handicap, tinerii si copiii care provin din centre de plasament, din familii sarace si/sau dezorganizate.

Te poti alatura si tu eforturilor Asociatiei Gladiator, prin sprijinul oferit copiilor de a avea o sansa la o viata normala, fara saracie, infractiuni si, respectiv, fara marginalizare din cauza unor handicapuri grave!

Copiii de la Asociatia Gladiator au nevoie de rechizite, hainute, jucarii, dulciuri si chiar de sprijin financiar. Ei au nevoie de echipamente sportive si medicinale noi. Haideti sa facem asta impreuna! Grupa mare de Gladiatori va oferi cadourile voastre colegilor de la Centrul de Plasament „Pinocchio” si copiilor cu dizabilitati. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta printr-un mesaj privat sau puteti participa financiar donand in contul Asociatiei Gladiator: RO81RNCB0074029215240001 BCR Decebal.

Sarbatorile de iarna se apropie si doar impreuna ii putem face pe micii Gladiatori sa simta Spiritul Craciunului.

10622907_1505245813052068_8465906819090266978_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *