11025975_1591401257774983_2174269990214465578_o 

In pragul sarbatorilor pascale, primul club de off-road din Romania – Offroad Adventure Romania, sprijinit de peste 15 ani si de catre Managerul General al Companiei Millenium Properties, domnul Alexandru-Cristian Adumitroaiei – demareaza campania umanitara din zona Ceru-Bacainti, judetul Alba, in Muntii Apuseni. Anul acesta, de Craciun, Offroad Adventure Romania a terminat cu succes editia cu numarul 30 a umanitarei.

Suntem oameni dintre cei mai diferiti. Lucram in multinationale, avem firme, facem consultanta. In timpul saptamanii purtam sau nu costume, dar nu iesim in evidenta. Insa pentru fiecare dintre noi, gandul weekend-ului cu masina pe munte, cu cortul la mare sau cu motocicleta pe potecile de munte ne umple de energie.

Incercam sa ajutam, sa aducem putina bucurie in sufletul oamenilor nevoiasi, facandu-le sarbatorile pascale mai frumoase. Pentru multi dintre noi,  sarbatorile reprezinta un motiv de bucurie, primim cadouri si ne infruptam cu bucate alese in caldura caminului si mai ales alaturi de cei dragi.

Din nefericire exista si oameni mai putin norocosi, care duc grija zilei de maine sau care abia reusesc sa isi asigure traiul, de pe o zi pe alta. Copii care viseaza sa manance fie o bucata de carne, fie o felie de cozonac sau batrani care au uitat ce inseamna sarbatorile indestulate.

In data de 3 aprilie 2015 convoiul umanitar porneste la drum, incarcat cu produse de baza si rechizite pentru peste 300 de persoane dintre care 47 copii. Vom incerca sa reparam o casa si sa dotam cu UPS o scoala, pentru situatiile de urgenta.

Va invitam si va rugam sa va alaturati campaniei noatre umanitare, un ajutor cat de mic este binevenit. In cazul in care nu dispuneti de timp, ne puteti ajuta chiar din fata calculatorului, laptopului, tabletei, telefonului sau din fata oricarui device conectat la internet.

Donatiile se pot face accesand pagina http://offroadromania.com/473-2/ si puteti alege una dintre cele trei optiuni:

1.       Donatie lunara permanenta cu cardul

2.       O singura donatie cu cardul

3.       Plata prin transfer bancar

Banii se vor debita din contul dumneavoastra prin intermediul PayPal. Am ales PayPal deoarece este cel mai sigur sistem de plati online din lume, prin care se proceseaza anual miliarde de plati.

Banii ce urmeaza sa ii donati prin intermediul acestei pagini sunt destinati actiunilor umanitare ce le organizam in fiecare an de Craciun si de Paste.

Beneficiarii sunt batranii si copiii izolati din catunele si zonele foarte sarace ale Romaniei. In cele peste 30 editii organizate in decursul ultimilor 15 ani am ajuns in aproape toate zonele, inclusiv in Delta Dunarii.

Ajutoarele sunt transportate cu sprijinul Fan Courier pana in zonele accesibile de unde sunt incarcate in saci si transportate catre casele izolate situate în zonele greu sau imposibil de ajuns cu alte tipuri de vehicule. Fiecare persoana primeste cate un sac de produse cu care trece mai usor iarna sau lunile imediat dupa Pasti.

Orice donatie inseamna un batran sau un copil ajutat in plus, orice suma este binevenita! Conectati-va cu noi pe Facebook, la adresa Umanitare 4×4_ZDS8593-tile  si urmariti desfasurarea umanitarelor. In general, pornim la drum in vinerea dinaintea Craciunului sau a Pastelui.

Multumim din suflet celor care decid sa ne sprijine in aceasta actiune. Speram sa ni se alature cat mai multi oameni;  fiecare ajutor pe care il primim conteaza enorm. Doar impreuna putem face minuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *