Au terase uriașe pentru petreceri private, mobilier impresionant și decorațiuni unice, se întind pe sute de metri – tranzacționate rar, la prețuri de milioane de euro, cele mai costisitoare apartamente din București sunt dedicate unei clientele restrânse.

Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamente de milioane de euro ale Bucureștiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme. Dedicate unui segment destul de restrâns de clienți, astfel de proprietăți nu au fost la fel de afectate de criză ca cele accesibile maselor. Pe de altă parte, vedem anual doar câteva astfel de tranzacții, pe care proprietarii arareori le doresc mediatizate.

Duplex, în Primăverii – 1,2 milioane euro

Amplasat la ultimele două niveluri ale unui imobil din anul 2004, cu șase etaje, acest apartament luminos se bucură de priveliște către parcurile Bordei și Herăstrău, dar și către oraș. Cu o suprafață utilă de 251 metri pătrați, locuința cu trei camere beneficiază de o terasă spațioasă și de un balcon generos. Amenajată la interior cu ajutorul unui designer cu experiență, proprietatea cucerește prin diverse elemente spectaculoase – șemineul modern, covorul din piele de vacă, tablourile clasice, corpurile de iluminat incastrate în tavan, toate acestea construiesc o imagine extravagantă. Ca o notă inedită, accesul în locuință se face direct din lift.

Penthouse, în Băneasa – 1,2 milioane euro

De o eleganță rar întâlnită, această proprietate se află la ultimul etaj al unui imobil cu patru niveluri – construit în anul 2008, blocul face parte dintr-un complex rezidențial de lux, din pădurea Băneasa. Cu o suprafață utilă de puțin peste 300 metri pătrați, apartamentul este împărțit în șase camere (în afară de living și dormitoare, una dintre încăperi are rol de bibliotecă).

Designul interior este gândit exclusiv de către proprietari, firi înclinate către frumos – atrași de piese clasice, aceștia au dorit un cămin cu mobilier executat manual, pe care l-au adus numai din Florența. Pe lângă mobilierul unic care impresionează orice vizitator, proprietatea este decorată cu diverse accesorii impozante: vitraliu pe tavan, arcada cu coloane, piese stil, oglinzi retro cu ramă aurie, etc. Proprietatea este oferită atât spre vânzare, cât și spre închiriere, contra sumei de 5.500 euro/lună.

Penthouse, în Aviatorilor – 1,3 milioane euro

La cinci minute de mers pe jos de parcul Herăstrău, la ultimul etaj al unui imobil din anul 2006, se află acest apartament cu patru dormitoare, două terase și patru băi. Cu o suprafață construită de 910 mp și utilă de 310 mp, locuința cucerește atât prin interiorul unic, cât și datorită terasei uriașe, folosită de către proprietari pentru petreceri private. Amenajat în stil clasic, apartamentul se poate vinde cu tot mobilierul, în funcție de dorința noului proprietar. De asemenea, locuința vine la pachet cu patru locuri de parcare în subteran, de unde există lift direct până la interior. Proprietatea este listată de mai mulți agenți imobiliari, atât cu prețul de 1,299 milioane euro, cât și cu prețul de 1,3 milioane euro.

Penthouse pe două niveluri, pe Șoseaua Nordului – 1,8 milioane euro

Ultimele două niveluri (5+6) ale unui imobil de lux inaugurat în anul 2009 sunt ocupate de acest penthouse cu șase încăperi. Cu o suprafață construită de 530 mp (280 mp utili și 250 mp terase), proprietatea beneficiază de o panoramă excelentă către Parcul Herăstrău, terasele înverzite reprezentând un atu unic. Pe primul nivel al locuinței se întind livingul, bucătăria și cele patru dormitoare, în timp ce la al doilea nivel se regăsește camera dedicată hobby-urilor. Totodată, proprietatea este însoțită de două locuri de parcare în garajul subteran.

Duplex la ultimele niveluri, în Primăverii – 2,9 milioane euro + TVA

Ocupând ultimele două niveluri ale unui imobil cu cinci etaje, această proprietate este spectaculoasă atât prin dimensiuni, cât și prin împărțire. Locuința se întinde pe o suprafață de 400 mp, iar fiecare nivel beneficiază de câte o terasă generoasă, ambele însumând peste 200 mp. Inaugurat în urmă cu patru ani, blocul este ridicat într-o zonă exclusivistă, pe o stradă din cartierul Primăverii cu acces restricționat publicului. Locuința vine la pachet cu două locuri de parcare în garajul subteran, iar prețul preferențial de 2,9 milioane euro + TVA este valabil doar până la finalul lunii august.

Spectaculoasul apartament nu impresionează doar datorită zonei și priveliștii, ci și datorită finisajelor și a mobilierului. Proprietarii au apelat la serviciile unui designer cu experiență, pentru a crea o atmosferă de cămin primitor, fără a eclipsa totuși detaliile impresionante. Spațiul locuibil propriu-zis este la primul nivel – zona de living, biroul, cele trei dormitoare (dotate cu dressing și propria baie), bucătăria și două băi, în timp ce la nivelul superior este zona dedicată hobby-urilor – sala de fitness și foișorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *