Am rasfoit zeci de reviste cu bucatarii moderne, cu bucatarii minimaliste, cu bucatarii mici, medii sau mari, cu coltar, cu masa, fara masa, cu rafturi, cu dulapuri cu lemn, cu metal si alegerile deveneau din ce in ce mai dificil de facut. In plus costurile de amenajare a unei bucatarii mici (din nefericire bugetul este cel care decide in final) nu ma scuteau de un oftat si si erau invers proportionale cu numarul metrilor patrati pe care ii ocupa.

Dar si visele mari incap in bucatarii mici si mai ales in bucatarii moderne si inteligent concepute. Pana cand voi putea sa va arat noua mea bucatarie, insa, va pot da cateva idei din care m-am inspirat si eu si care ar putea fi de folos oricui doreste sa isi renoveze spatiul destinat gatitului.

De exemplu, puteti integra un frumos blat de lemn cu picior care poate servi si drept zona de gatit dar si ca loc de luat masa. Puteti renunta la pereti complet si sa unificati  bucataria cu livingul cu conditia sa pastrati cromatica sau linia generala a formelor din casa. Alegeti culori puternice sau combinatii care atrag privirea. Stim cu totii ca dimineata aveti nevoie de orice stimul pentru a va trezi cat mai proaspat la viata. Si ce stimul mai bun am putea avea daca nu culoarea preferata?

Aduceti forme futuriste in bucatarii! Daca aratati aceste imagini pustiului dumneavoastra si exclama la vreuna dintre ele “Star Wars!!” priviti-o bine ca sa intelegeti la ce ne referim cand vorbim de bucatarii moderne, ba chiar din viitor am putea spune. Folositi combinatii atipice de materiale. Nu va zgarciti la metal – e usor de intretinut, arata elegant si impunator si este rezistent in timp, sau mai bine combinati metalul cu sticla colorata.

Nu in ultimul rand, asigurati-va ca bucataria dumneavoastra va reflecta personalitatea. Alegeti cu atentie obiectele decorative si finisajele subtile pentru a va lasa amprenta personala asupra spatiului dumneavoastra.

10+idei+de+bucatarii+moderne+pentru+casa+ta+de+vis_5532710+idei+de+bucatarii+moderne+pentru+casa+ta+de+vis_5532810+idei+de+bucatarii+moderne+pentru+casa+ta+de+vis_5533310+idei+de+bucatarii+moderne+pentru+casa+ta+de+vis_55332

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *