Bucureștiul intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă: vineri, 27 noiembrie, se va deschide Bucharest Christmas Market. În Piața Universității, vor fi amplasate 60 de căsuțe, cu decorațiuni, cadouri și preparate tradiționale. Timp de o lună, bucureștenii se vor putea delecta cu evenimente festive, spectacole și concerte.

targ-de-craciun-3

Esplanada cu statui din Piața Universității va fi luminată de zeci de mii de beculețe, care vor împodobi Bucharest Christmas Market. Deschiderea Târgului de Crăciun va avea loc vineri, 27 noiembrie, spațiul urmând să rămână amenajat de sărbătoare timp de o lună, între orele 11:00 și 22:00.

  • Comercianții din întreaga țară vor avea o gama variata de produse: ceramică pictată, icoane, măști tradiționale, jucării din lemn, instrumente muzicale, bijuterii, decorațiuni și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, precum și dulcețuri, miere și siropuri
  • Unii dintre meșteri vor confecționa în târg obiecte și podoabe, oferind vizitatorilor demonstrații prin care vor admira frumusețea artei, tradițiilor și obiceiurilor populare românești
  • În zona gastronomică, publicul va putea degusta preparate calde, pregătite după rețete tradiționale

Cea mai frumoasă căsuță va fi premiată de organizatorii Târgului, în urma voturilor publicului – între 18 și 22 decembrie, bucureștenii vor putea alege cel mai frumos decor, produsele preferate și cea mai călduroasă servire.

targ-de-craciun-Salzburg-31

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *