Lucrand in domeniul imobiliar, zilnic ne amuzam pe baza pozelor diverselor proprietati. Multi dintre proprietari sau dintre agentii imobiliari nu acorda foarte multa importanta imaginilor pe care le urca pe site-urile de anunturi in vederea inchirierii sau vanzarii unei proprietati.

Ceea ce, din punctul nostru de vedere, este o greseala destul de mare, mai ales ca stim cu totii ca o imagine face cat o mie de cuvinte, iar sansele ca o proprietate sa fie vizionata de mai multi clienti cresc exponential daca anuntul beneficiaza si de imagini.

Cand listati o casa sau un apartament spre vanzare/inchiriere pe un site de anunturi imobiliare, incercati sa maximizati potentialul,  acestora prezentand-o in imagini care sa o puna intr-o lumina cat mai buna, avand grija la urmatoarele aspecte:In primul rand, faceti curatenie. O casa dezorganizata si in care lucrurile stau impastiate nu va fi vanduta/inchiriata. Orice detaliu in plus intr-un cadru cu un living, de exemplu, va distrage atentia de la incapere si potentialul cumparator/chirias va va considera un proprietar delasator.Nu faceti poze cu oameni in ele. Daca a trecut cineva prin cadru in timp ce fotografiati spatiul, atunci refaceti imaginea. Mai mult, nu faceti poze in fata oglinzilor ca sa nu apareti dumneavoastra in cadru din greseala, dar si pentru ca oglinda reflecta lumina si riscati ca imaginile sa va iasa intunecate.Chiar daca tineti la foarte multe obiecte din casa, amintiri, obiecte decorative care nu prea se potrivesc in decor, dar au valoare sentimentala, e bine sa le scoateti din cadru, macar temporar, pentru ca, cel mai probabil, le veti lua cu dumneavoasta daca noul proprietar sau chiriasul nu le doreste in casa.In cazul pozelor de exterior, regulile de mai sus raman si ele valabile. Nimeni nu vrea sa cumpere o gradina neingrijita sau plina de obiecte inutile. Nu vreti sa dati impresia nimanui ca vor mai avea de investit multa vreme dupa ce cumpara/inchiriaza proprietatea de la dumneavoastra.Daca nu sunteti talentati la a folosi softuri de editare precum Photoshop, atunci poate este mai bine sa apelati la un specialist sa va corecteze putin imaginile sau nu le alterati deloc pentru ca riscati ca rezultatul sa fie unul hilar. Incercati sa faceti pozele la rezolutie buna, sa fie din unghiuri corecte pentru a da o imagine buna asupra camerelor; nu pozati stand perpendicular pe ferestre si asigurati-va ca imaginile sunt clare, nu blurate cand le postati pe site-ul de anunturi imobiliare.Mai jos va prezint un top al imoginilor amuzante gasite pe parcursul anului 2015:

 

 

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (6) 1 (7) 1 (8) 1 (9) 1 (5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *