Apartament 3 camere, decomandat, Metrou Dristor – rafinament si bun gust

Intr-o zona linistita si incojurata de parcuri, la nici 3 minute de Metrou Dristor, va prezentam un cochet apartament de 3 camere. Apartamentul este situat intr-un bloc monolit construit in 1976. Situat la etajul 3/10, are o suprafata de 70mp iar compartimentarea acestuia este una decomandata. Dispune de finisaje atent alese: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC, usi interioare lemn, instalatii schimbate, 2 x AC, contorizari individuale, balcon inchis.

Blocul este reabilitat termic iar scara acestuia este renovata. Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare platit ADP.

Localizarea apartamentului beneficiaza de strazi asfaltate, iluminat public, toate utilitatile, acces facil catre artere importante din Bucuresti,  mijloace de transport in comun, centre comerciale, parcuri, piete, scoli, farmacii etc.

Pentru doar 79.999 euro, acest loc poate fi caminul tau – acel loc special in care te vei intoarce cu drag, acel spatiu in care iti simti „locul” tau! Acest pret include mobilierul de bucatarie insa nu se exclude varianta vanzarii partial mobilat sau complet.
Pentru vizionari, contacteaza agentul: +40728 421 679

 

Va asteptam cu mare drag la o vizionare!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *