Contact: +40734485485 / +40728421679

Millenium Properties are placerea sa va propuna spre achizitie un deosebit imobil format din S+D+P+2E situat in Comuna Snagov – Ghermanesti.  Constructia vilei a fost finalizata in 2008, finisajele acesteia fiind atent alese.

Cu o suprafata de cca 750mp, vila este complet finisata la standarde superioare. Comparimentarea acesteia este una practica, unde iti poti desfasura propriul tau business si totodata poti locui:

  • La demisol si la parter functioneaza o sala de jocuri de noroc si un fast-food;
  • Etajul 1 este compus dintr-un apartament de 3 camere si o terasa de cca 80mp;
  • Etajul 2 este compus dintr-un apartament de 4 camere si o terasa de cca 80mp;

Vila este complet mobilata si utilata, racordata la toate utilitatile: 380V, gaze (consum industrial), apa si canalizare.

Amplasamentul este unul central, avand acces catre orice punct de interes; dispune de garaj si parcari publice, vad pietonal si auto. Proprietatea poate fi usor recompartimentata in functie de necesitatile si tipul de activitate, putand fi achizitionata atat mobilata cat si nemobilata. Exista posibilitatea vanzarii (aici nu excludem si un schimb imobiliar) partiale sau inchirierii.

 

Daca te-ai hotarat sa scapi de aerul poluat al Bucurestiul, de traficul si zgomotul cotidian, te invitam la o vizionare! Aceasta minunatie poate fi atat caminul tau dar si locul in care iti vei desfasura business-ul… locul in care vei incepe un altfel de viata!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *