Pasiunea pentru aceasta meserie, alaturi de implicare si focusare 100% ne-au facut sa crestem in ochii clientilor nostri timp de 10 ani.

 

Compania  Millenium Properties este pe piata imobiliara din anul 2007 si suntem in continua dezvoltare. Ne dorim sa avem clienti multumiti de calitatea serviciilor noastre; de aceea consideram ca norocul apare atunci cand oportunitatea se intalneste cu pregatirea. Urmarim cu atentie nevoile clientilor,  problemele cu care acestia se confrunta astfel incat sa reusim sa construim un sistem de succes pentru tranzactionarea proprietatilor.

Suntem alaturi de clientii nostri incepand de la vizionari si pana la finalizarea tranzactiei in notariat. Poate pare usor insa intre aceste puncte se desfasoara un intreg proces, incepand de la fotografi profesionisti, avocati si notari care verifica cu atentie actele. De asemenea,  in spatele companiei se afla o echipa de profesionisti specializati in marketing care promoveaza cu atentie fiecare proprietate dar si cu evaluatori care cunosc piata. Suntem o echipa tanara, devotata si cu un mare respect fata de clientii nostri.

Am ales sa scriu acest articol pentru a va prezenta avantajele unui contract de exclusivitate insa profilul agentiei nu s-a schimbat. Tratam toti clientii la fel, cu acelasi devotament si respect.

De cand am implementat modalitatea de lucru prin exclusivitate am primit din partea clientilor urmatoarea intrebare: “de ce sa iti acord exclusivitate?”

Ei bine, mai jos va prezint o mica parte din avantajele colaborarii prin exclusivitate:blog millenium properties reprezentare exclusiva

  1. Un factor primordial in ziua de azi este timpul, astfel incat la semnarea unui contract de exclusivitate nu veti mai pierde timp pentru a face nenumarate vizionari cu diversi agenti si clienti necalificati. Un agent exclusiv va viziona proprietatea dvs impreuna cu un fotograf profesionist, va evalua corect pretul acesteia, va face o descriere corecta si completa a proprietatii, pe care o va furniza tututor agentiilor cu care colaboreaza. Avem o baza de date vasta si nu numai. Prin urmare, economisiti timp iar proprietatea dvs ajunge in baza de date a tuturor agentiilor care ar fi venit sa va calce pragul.

2. Asa cum spuneam mai sus, avem o echipa de marketing care promoveaza corect si complet fiecare proprietate iar investitia in regimul exclusiv se face din propriul buget al agentiei, avand un grad mai mare de promovare si siguranta. Agentul dedicat proprietatii dvs va folosi toate canalele online si offline standard si personalizate in vederea promovarii.

3. Lucrand in regim exclusiv veti reduce stresul, intalnirile cu diversi clienti si agenti carora va trebui sa le prezentati proprietate. Agentul dedicat va cunoaste situatia exacta a proprietatii si va prezenta in intregime clientilor acest aspect. De asemenea,  in cazul in care intre dvs si agent s-a creat o legatura de incredere reciproca, veti putea facilita vizionarile fara a mai fi necesara prezenta dvs. Agentul va califica clientul inainte de vizionare proprietatii, va incheia un contract de vizionare unde avem acces la datele personale ale acestora, compania fiind acredita ca operator de date cu caracter personal. Astfel veti avea o evidenta in detaliu a tuturor persoanelor care vizioneaza proprietatea (nume.adresa,date personale,etc).

4.Agentul dvs va investi timp in a evalua corect proprietatea , va face o analiza comparativa cu proprietatile active, retrase si vandute din zona si va propune un pret de listare corect si colerat cu piata. Un agent bun se focuseaza pe calitatea ofertelor si nu pe cantitatea acestora.

Incheiem prin a spune ca suntem alaturi de dvs pe tot parcusul tranzactiei si nu numai, de aceea va invitam sa ne contactati pentru mai multe intrebari si detalii suplimentare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *