In ultimii ani termenul de ‘dezvoltare personala’ a ajuns peste tot: internet, carti, workshop-uri, literatura de specialitate, etc. , insa nu toti oamenii au capacitatea de a defini acest termen.
Din punctul meu de vedere, dezvolatarea personala se refera la o evolutie a fiecarui om in parte, la o imbunatatire personala, ceea ce facem in fiecare zi fara sa ne dam seama: ne dezvoltam pe noi insine.
Totusi conceptul dezvoltarii personale nu este limitat la nivel individual; poate include si activitati pentru dezvoltarea celorlalte persoane- in domeniul educatiei, ghid, antreprenor sau mentor.
Consider ca cele mai importante domenii ale dezvoltarii personale sunt: strategii in vanzari, organizarea managmentului / timpului, psihologie si stabiliarea obiectivelor.De aceea am decis sa va prezint topul cartilor mele preferate:

millenium properties

1.Sistemul Maestrului – Charles F. Hannel
Este singura carte care mi-a oferit toate informatiile necesare despre cum imi pot atinge obiectivele si mi-a dat raspunsuri pentru rezolvarea problemelor ( personale, financiare, business).

 
2.The secret – Rhonda Byrne
Dupa ce citesti aceasta carte nu-ti imagina ca ceea visezi se va indeplini a doua zi. Cu perseverenta, visele se vor indeplini pe parcurs insa trebuie sa fii optimist si sa ai mereu un tel pe care sa vrei sa-l indeplinesti.

 
3. Cartea despre vanzari- Tom Hopkins
Daca lucrezi in domeniul vanzarilor, cu siguranta aceasta carte te va ajuta sa te perfectionezi. Te invata pas cu pas cum sa devii un bun vanzator.

 
4. Psihologia bunastarii – Charles Richards
Fara doar si poate una din cele mai bune carti ce se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa aiba succes dar si prosperitate.

 
5. Cele 7 desprinderi ale persoanelor eficace – Stephen Covey
In cateva cuvinte o pot descrie ca “o carte care iti va schimba viata”

 
Va urez spor la citit! Daca aveti si alte sugestii astept raspunsurile voastre intr-un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *