Bran este situat la 29 km de orasul Brasov, intr-o zona cu mare potential turistic. Regiunii ii sunt caracteristice pasunile intinse pe dealuri care se inalta treptat spre sud – spre Muntii Piatra Craiului. Turistii pot merge in drumetii sau in excursii cu bicicleta in Muntii Bucegi si Piatra Craiului, pot vizita Castelul Bran, fortareata medievala sau Pestera Liliecilor de la Rasnov, cascadele si trecatorile de la Moeciu, precum si pesterile din regiunea cuprinsa intre Fundata si Sirnea.

Zona dispune  de cel mai mare domeniu schiabil din tara, la cca 2 km de Castelul Bran.

Partia Zanoaga are o diferenta de nivel de 145 de metri si o lungime totala de 650 metri, este recomandata schiorilor de nivel mediu sau incepatorilor.
Instalatia de teleski si nocturna va stau la dispozitie. Aceasta partie este dotata si cu tunuri de zapada, centru de inchiriere a echipamentelor de schi, inchirieri ATV-uri si un centru de prim ajutor,situat la baza partiei. Pe langa partia Zanoaga,  au fost inaugurate alte 2 partii de schi totalizand 6 ha teren schiabil in cele mai bune conditii. Partiile sunt dotate cu instalatie de transport pe cablu.

In aceasta zona mirifica se vinde o proprietate cu potential real de afaceri.

Vila, constructie 2010, este formata din D+P+1E+M. In acest moment este compartimentata in 10 camere insa, datorita suprafetelor mari, exista posibilitate de recompartimentare – in mansarda se mai pot delimita 3 camere. Finisajele sunt de calitate premium, existand posibilitatea de a se vinde complet mobilata si utilata modern. Este dotata cu 5 grupuri sanitare, garaj auto, demisol format din pivnita, crama si spatiu tehnic, curte amenajata 780mp (foisor, gratar, alei pavate etc), 2 terase (cca 30mp), posibilitate de extindere curte cu o livada de 2.700mp (optional).

Daca priveliestea superba catre masivul Piatra Craiului si peisajul pitoresc nu te-au convins ca aceasta este proprietatea ideala pentru o viata ferita de traficul cotidian al orasului, te invitam la o vizionare!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *